Om Danblomster

I Danmark produceres i alt ca. 600 forskellige slags blomster og der eksporteres omkring 70 procent af blomsterproduktionen, til lande som Sverige, Tyskland, Frankrig og Østrig.

Den danske blomsterproduktion er under presse, selvom den skaber værdi for over to milliarder kr. årligt..

Danblomster.dk ønsker at støtte lokalproduktion, og anskaffe mest muligt danskproduceret blomster, da ud over gevinst til den danske økonomi, er det også mest bæredygtigt at købe danskproduceret. Myndigheder i Danmark har verdens mest stramme vilkår til at producere planter og blomster, af hensyn til passe på miljøet.

I foråret byder produktionen særligt på planter som margueritter, pelargonier, hortensiaer, stedmorblomster og løgblomster, og ikke så mange afskårne blomster. Men fra midt i sommer og resten af året er der større udvalgt til at lave dekorationer, samt binderiet i blomsterkunst. Vores uddannet dekoratører vil sikre kvalitet og høj service, så vores kunder får den bedste behandling. Køb af blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til.

Vores målgruppe er virksomheder og private, der vil have sikkerhed for kvalitet og høj service, og som ønsker at kunne bestille hurtigt og enkelt via Internettet. Bestillingerne udbringes af Danblomster til modtagerens adresse, men kan også afhentes personligt i vores butik på Hovedgaden 11, i Birkerød .

Læs her om vores leveringsbetingelser.

God fornøjelse!