Om Danblomster

I Danmark produceres i alt ca. 600 forskellige slags planter, og der eksporteres omkring 70 procent af blomsterproduktionen, til bl. a. Sverige, Tyskland, Frankrig og Østrig.

Selvom den danske blomsterproduktion skaber værdi for over to milliarder kr. årligt, er branchen under presse. Men der er flere projekter i gang til at støtte produktionen, især med at bruge grøn energi.

Naturen hjælper med at slippe af med CO2 – Planter laver den modsatte proces af os dyr, der indånder ilt og udånder kuldioxid, under fotosyntesen fikserer planter kulstof fra luften, og omdanner det til organiske stoffer som sukker, stivelse og cellulose, der bruges i væksten.

Vi ønsker at gøre en GRØN-forskel, derfor vælger vi vores leverandørne med omhu, og gerne dem der bruger energi fra de virksomheder, som aktiv investerer i vindmøller, solenergi og andre bæredygtige energikilder. Og vi er glad for at opleve, der er stigende mængder grøn strøm fra netop vindmøller og solenergi, og faldende priser på strøm i Danmark. Danblomster arbejder modrettet for en øgende planteproduktion med fokus på kombinere bruge af grøn energi og nul klimavirkemidler i planteproduktion i Danmark.

Danblomster.dk ønsker at støtte lokalproduktion, og anskaffe mest muligt danskproduceret blomster, da ud over gevinst til den danske økonomi, er det også mest bæredygtigt at købe danskproduceret. Myndigheder i Danmark har nogle af verdens mest stramme vilkår til at producere planter og blomster, af hensyn til passe på miljøet.

I foråret byder produktionen særligt på planter som margueritter, pelargonier, hortensiaer, stedmorblomster og løgblomster, og ikke så mange afskårne blomster. Men fra midt i sommer og til frosten stopper bi. a. produktionen af de fantastiske danske Georginer, er der stor udvalgt af planter og blomster til udplantning, stuerne, at lave dekorationer og ikke det mindste, binderiet i blomsterkunst. Vores uddannet dekoratører vil sikre kvalitet og høj service, så vores kunder får den bedste behandling. Køb af blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til.

Vores målgruppe er virksomheder og private, der vil have sikkerhed for kvalitet og høj service, og som ønsker at kunne bestille hurtigt og enkelt via Internettet. Bestillingerne udbringes af Danblomster til modtagerens adresse, men kan også afhentes personligt i vores butik på Hovedgaden 11, i Birkerød .

Læs her om vores leveringsbetingelser.

God fornøjelse!